5 tips til de perfekte bryn

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Bryn er noget af det som alle snakker om i dag. Vi vil alle gerne have perfekte velformede bryn. Men hvordan får man det? Det kan godt være svært at få flotte bryn, som ser helt naturlige ud.

1. Få den rette form

Det første punkt er at finde den rigtige form til dine bryn. Altså hvor lange/korte de skal være. Du kan her eventuelt bruge en eyeliner til at måle fra side af næsen og op mod siden af dit bryn. På den måde kan du se hvor langt dit bryn bør være. På samme måde kan du gøre fra siden af næsen og pege eyelinerne lodret op. Her kan du se hvor tæt de bør være. Dernæst er det bare at plukke de overskydende hår væk eller eventuelt lade brynene gro noget mere, hvis du tidligere har plukket så meget, at dine bryn er blevet for korte.

2. Red dine bryn igennem

Næste step er at rede din bryn igennem. Dette kan du gøre med en tidligere mascara børste (som du har vasket). Hvis dine brynhår er meget lange, så kan du trimme dem en smule.

3. Udfyld farve

Dernæst skal du udfylde eventuelle huller i dine bryn. Du kan vælge blot at farve det hele eller du kan lave små hår inde bag, så du får et mere naturligt udtryk. Husk at vælg en farve som matcher dine bryn og som ser naturlig ud sammen med din hårfarve. Når du skal udfylde hullerne, så findes der utallige make-up produkter til dette. En blyant, en skygge, en gel osv. Formålet med dem er alle de samme, så du skal blot finde det du synes er lettest at bruge. Når du farver dine bryn, er det vigtigt, at du har det helt rigtige lys, så du ikke ender med at farve det ene bryn mere end det andet fordi lyset er dårligt. Hvis du mangler en god lampe, så kan du se et udvalg af flotte lamper her, som passer ind de fleste steder.

4. Red dine bryn igennem igen

Når du har påført farven, er det en god idé at redde dine bryn igennem igen. På den måde fjerner du overskydende farve og sørger for, at dine bryn får et mere naturligt look. Hvis du har brugt en blyant og har lavet skarpe linjer, kan du også udjævne dem, når du børster dine bryn igennem

5. Brug en gel

Det sidste step er at redde dine bryn igennem med en gel. Dette kan både være en farvet eller gennemsigtig gel alt efter hvor farvede dine egne brynhår er. Når du bruger en gel sætter du dine bryn, så de ikke stikker i forskellige retninger i løbet af dagen. Her anbefaler jeg Tromborg Brow Fix som både findes i klar og i farve.