Årets julemake-up

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du i tvivl om hvordan du får den flotteste jule make-up? Så læs med her. Her vil fokus være på øjne og læber.

Øjne

Når du skal lægge den flotteste julemake-up, så må der gerne komme nogle farver på. Det gælder også, selvom du ikke er vant til at bruge specielt mange farver på øjenlåget. Det kan være rigtig flot med en dyb mørkerød øjenskygge. Det kræver dog, at du får tonet den godt ud, så det ikke ser for overdrevet ud. Du kan også vælge at lægge den røde øjenskygge på de yderste dele af øjenlåget. Altså holde midten fri og så have den røde farve i de to sider. Dernæst kan du vælge at tage en flot guld glimmer og komme på midten. Det skaber et virkelig flot look. Dernæst kan du lægge en sort eyeliner enten flydende eller fast. Tænk på hvor dramatiske dine øjne skal være. Hvis du gerne vil have dem nedtonet en smule, så sørg for at hold din eyeliner kant tynd. Afslut derefter med mascara.

Læber

Når du skal lave et julelook, så er det næsten obligatorisk med knaldrøde læber. Husk at brug en lipliner, så din læbestift ikke løber i løbet af aftenen. Hvis du ikke plejer at have så mange farver på din make-up og allerede har fuld knald på øjnene, så kan du også vælge at holde mere neutrale læber. Omvendt, kan du også holde mere neutrale øjne og så tage den knaldrøde læbestift på. Du kan også vælge en mere varm mørkerød.

Tøj

Dit tøj afhænger selvfølgelig af det arrangement du skal til. Skal du til en fin julefrokost, kan det være en flot kjole. Er det med familien eller vennerne, så kan du skrue op for stemningen ved at tage en fed julesweater på. Du kan finde en flot dame julesweater her.