Alt du skal vide om efterårets herremode

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Efteråret står for døren, og det betyder for rigtig mange mennesker, at det er tid til at finde efterårsgarderoben frem. De dalende temperaturer kalder nemlig på en varmere påklædning og derfor kan det være tid til at købe nogle nye dele til garderoben. Det kan blandet andet være nye strik og nye herre t-shirts. Skal du ud og købe nyt, kan det være en god idé at gå efter genstande, som er på mode dette efterår. Vil du vide mere om, hvilke genstande det er, så læs med i denne artikel.

Efterårets farver

De moderigtige farver dette efterår er de klassiske efterårsfarver som bordeaux, lilla, blå, grøn og gul. Derudover er grå, mørk blå og jordfarver særligt i fokus denne sæson. Farverne må desuden meget gerne være støvede, og brune toner er især et hit. Der er dog ingen regler for, hvordan du kan sammensætte de mange farver. Til et hverdagsoutfit kan du eksempelvis vælge en støvet, grøn t-shit under en grå strik til et par mørke jeans.

Lign en gentleman

Gentleman-stilen bliver in igen denne sæson. Det betyder, at habitlignende bukser, skjorter og jakkesæt bliver derfor en del af moden. Det kan dog være svært at få disse beklædningsgenstande til at se mindre formelle ud. Dog kan du forsøge, ved at købe herre t-shirts, som du kan sammensætte med et par habitbukser og en cardigan.

Strik sætter prikken over i’et

Ikke nok med at striktrøjer er behagelige, varme og generelt populære i de kolde måneder, så bliver strik også et af de mest moderigtige elementer dette efterår. Strik klæder stort set alle mennesker, og striktrøjer kommer i mange forskellige former, faconer og farver. Vil du følge efterårsmoden til punkt og prikke, kan du eventuelt parre en mørkeblå strik med en behagelig herre t-shirt under og et par grå habitbukser.