Beskyt din hud når du barberer dig

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du træt af hår uønskede steder? Og bruger du lang tid på at fjerne dem? Selvom flere af os gerne vil have kraftigt hår på hovedet, lange øjenvipper og bryn, så kan det være træls andre steder på kroppen. Hvis du er en af dem, som gerne vil have mindre hår på benene, under armene, i bikinilinjen eller andre steder, så skal du huske at beskytte din hud så meget som muligt. Der findes flere forskellige måder at fjerne hår på. Du kan blandt andet bruge epilatorer, ladyshavere og permanent hårfjerning. Uanset hvilken af de tre du bruger, så kan du læse mere her, hvis du har brug for nyt udstyr.

Hvad skal man være opmærksom på?

Når du barberer sig på den ene eller anden måde, så er det vigtigt at beskytte din hud mest muligt. Hvis du eksempelvis bruger en almindelig skraber, så er det vigtigt, at du smører dig ind i barbergele inden. Dette er først og fremmest med til at sikre en mere tæt barbering og hvem vil ikke gerne have det? Det næste i det er, at barbergelen gør dine hår mere medgørlige, så huden ikke bliver så irriteret.

Uanset hvilken form for hårfjerningsprodukt du bruger, så er det altid vigtigt, at du plejer din hud godt både inden og efter. Altså at du husker at smøre din krop ind i body lotion. Dette mindsker irritation på huden og du undgår samtidig tørheder. Inden du skal barbere dig, kan du også vælge at bruge en body scrub til at fjerne døde hudceller. På den måde kan du sikre en mere tæt barbering. Husk dog ikke at brug en body scrub lige efter du har barberet dig. Dette kan give øjeblikkelig irritation og svie. Brug derfor en body scrub enten lige inden eller dagen inden du skal barbere dig.