Bliv klogere på din hud

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi skal passe godt på vores hud – det er du helt sikkert med på. Men har du nogensinde sat dig dybere ind i din hud? Hvorfor huden reagerer, som den gør? Hvilken kompleks funktion, den har? Hvordan vi bedst kan holde den sund uanset alder?

Vi gennemgår her tre spændende bøger, der gør dig klogere på kroppens største organ.

Forstå din hud

”Forstå din hud” er en bog for alle, der gerne vil lære mere om huden. Bogen kommer ind på hudens anatomi, hudens hormoner, hudanalyser, kemi, præparater, hudsygdomme, hudernæring, kosmetiske indgreb og meget mere. “Forstå din hud” er skrevet af Laura Bonné og Sally Walker. Laura Bonné har i en årrække undervist på den statsanerkendte kosmetiker uddannelse og har medvirket i tv med sine råd og faglige ekspertise. Hun skriver desuden om hudpleje til flere danske magasiner. Sally Walker er uddannet fysioterapeut, akupunktør, hormonekspert, DNA analytiker og Certificeret Stress og Life Coach.

Skønhed starter indefra

“Skønhed starter indefra” har fokus på, hvor vigtig kosten er for din huds sundhed. Du får en introduktion til de føde­varer og mest nødvendige kosttilskud, som bidrager til smukkere hud, mere energi og en fordøjelse i topform. Bogen er skrevet af Tina Lykkegaard, som til daglig arbejder som holistisk hudterapeut. På sin blog deler hun ud af sin viden om kost og velvære, og hun driver desuden en webshop med økologiske produkter. Bogens råd og vejledninger er ikke et quickfix, men nærmere en omlægning af din kost til stor glæde for din fordøjelse, som i sidste ende har stor påvirkning på huden. Du kan bruge rådene til at komme eksempelvis bumser, rynker, sensitiv og tør hud til livs.

Naturlig beauty

I bogen “Naturlig beauty” guider blogger Cecilie Blaksted dig til, hvordan du kan indtænke bæredygtighed, zero waste og naturlige ingredienser i din hudplejerutine. Cecilie Blaksted har gennem de sidste 5 år revolutioneret sin daglige skønhedsrutine ved at lave sine egne beautyprodukter fra bunden baseret på simple ingredienser fra naturen og køkkenskabene. I bogen får du trin for trin-opskrifter med alternativer til dine dagligdagsprodukter som cremer, skrubbemasker, shampoo, deo m.m., som både er sundere og mere skånsomme for dig.