Brug disse råd til at passe på huden som ældre

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som ældre kan man nok godt både se og mærke at alderen er ved at gøre sit indtog på kroppen. Det kan være at musklerne bliver svagere og at ens hud lige pludselig også ser meget ældre ud. Ens hud ændrer sig hele tiden og man selvfølgelig også gennemgået en stor ændring fra barn til teenager til voksen og nu til at man begynder at blive ældre.

Der er selvfølgelig mange ting man kan gøre for at passe bedre på sin hud, det gælder både når man er ældre men også som yngre. Hvis man starter tidligere, kan man derimod bibeholde den hud man ønsker lidt længere

Noget af det vigtigste er selvfølgelig at give huden den fugt den har brug for. I løbet af en dag kan der komme mange ting i forbindelse med din hud som kan suge en masse fugt. Det kan både være vandet fra det bad du tager om morgenen, men det kan også være det tøj du går i. Hvis vi snakker om vinteren er luften, også meget tør og derfor sætter det endnu større krav til din hud og her er det endnu vigtigere at du sørger for at give huden den nødvendige mængde fugt. Derfor kan det helt klart anbefales at man smører sig selv ind i lotion og ansigt creme hver dag og det er meget oplagt at gøre det efter man har været i bad når kroppen er ren.

Det er også vigtigt at passe på musklerne for hvis man opbygge muskler og de forsvinder igen huden tage skade af at være strækket ud og kan se grimt ud. Derfor er det vigtigt at opretholde sin træning. Oplever du problemer i træningen på grund af ømme ben kan det være du skal overveje at benytte dig af en kompressionsmaskine. Alternativt kan du tage træningen mere roligt for stadig at holde kroppen i gang og holde den sund og rask på den måde .