Dette indebærer det at have en blog om hudpleje

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange og særligt mange unge piger går og drømmer om at have sin egen blog hvor folk kommer ind og læser hvad det er man skriver om og hvilke tanker det er man har sig. De blogs kan handle om mange forskellige ting lige fra at være om hvad de laver i deres hverdag, mode, til ting som f.eks. hudpleje og andre skønhedsprodukter. Det kræver mange forskellige ting for at opretholde sådan en blog og derfor vil vi her komme med lidt tips til hvad man skal gøre og hvad man kan gøre for at skabe trafik til ens blog.

Jævnlig aktivitet

Folk gider ikke besøge din blog hvis de kan se at det svinger meget i hvor ofte der kommer indlæg ud. Hvis man kan se at i starten kom der mange, men nu her så kommer der måske kun et enkelt om måneden. Det er klart at man kan have travlt til tider, men alligevel vil vi anbefale at man har en fast plan for hvornår der kommer indlæg ud og det bør nok ligge omkring 2 om ugen.

Giveaways

Hvis der er noget der altid kan engagere dine følgere og få dem til at dele det med deres veninder så er det giveaways. Det handler blot om at bruge et par penge på at få flere læsere. Det skal være noget dine læsere gerne vil modtage og gerne noget der er relevant for din blog også, så du ikke får mange andre ikke-læsere ind for at deltage også. Det kunne f.eks. også være at du gav nogle reklamegaver med til flere personer for at sprede budskabet gennem dem

Ny viden

Folk vil gerne læse din blog for at få ny viden, derfor kræver det at du laver en del research på dit emne så du kan lære folk hvad der er nyt og vigtigt