Din bryllupsmake-up

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange vælger at få en professionel make-up artist til at lægge make-up på den store dag. Hvis du gerne vil være helt sikker på, at det hele er lige i skabet, så kan dette være en god idé. Dette gælder især, hvis du ikke selv er helt ekspert i at lægge make-up. Derudover er der også noget velvære i at få lagt make-up af en professionel make-up artist, når man skal giftes. Så føles det hele lidt mere specielt.

Hvordan skal det være?

Selvom du vælger at få din make-up lagt af en professionel make-up artist, så er det stadig en god idé at have tænkt over, hvordan du gerne vil have din make-up. Det kan være forskelligt fra person til person hvor meget man gerne vil have på. En typisk brudemake-up er en make-up, som der ser flot og naturlig ud. Dog uden at være naturlig overhovedet. Det betyder bare, at øjenskyggen gerne er i de lyse eller jord farver, så ingen vilde farver på øjnene medmindre det selvfølgelig er det du ønsker.

Håret

Dit hår skal selvfølgelig også ordnes på din store dag. Nogle make-up artister er også hår stylister, så hvis du kan finde en af dem, så kan du få den samme person til at gøre det hele. Hvis du har kort hår, så kommer frisuren måske typisk af sig selv. Har du langt hår, så er der typisk lidt flere forskellige muligheder for, hvordan du kan få dit hår sat op. Du kan få lavet en klassisk knold eller få bløde krøller i håret som på billedet. Det vigtigste er, at du føler dig som en prinsesse på din store dag. Her har lokationen også noget at sige. Det er klart, at hvis du gerne vil føle dig som en prinsesse, så kan du blive gift på et slot, så du får de helt rette omgivelser. Det kan eksempelvis være Hindsgavl slot som både har storslåede, romantiske og historiske rammer ude som inde. Du kan læse mere her.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.