Få ordnet urenheder med BB glow

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sig farvel til ujævnheder, pigmentering, mørke rander og tunge foundations, som fedter op af dagen. Med den Intensive Nano booster behandling som udføres med SkinPen i overfladen af huden, indsluses der mineraler, og du opnår en ensartet overflade, som har masser af udstråling og glød. BB Glow behandling er den mest moderne behandling på det sidste år. Dette er den seneste udvikling af koreanske kosmetologer til sundt og strålende udseende. Velegnet til både kvinder og mænd og har ingen aldersbegrænsninger. Du kan også prøve den nye Meso Skin Protector behandling, som er en forbedring af BB glow behandlingen. Du kan læse mere på https://www.kjaersfeldt.dk/bedre-end-bb-glow/.

Behandlingerne

Hver behandling varer ca. en time, og afsluttes med maske. Effekten ses allerede efter den første behandling, men serum-effekten amplificeres inden for ca. to uger. Derfor anbefales det at gentage procedurer efter to uger for at opnå en varig virkning på op til 6-9 måneder afhængig af hudtype & livsstil. For at kunne opnå denne varighed af virkningen anbefales der en kur på 6 behandlinger for et bedre resultat. Resultatet varierer fra person til person. kan finde en masse udbydere af dette, heriblandt f.eks. Kjærsfeldt permanent makeup.

De mange fordele

Der er mange fordele ved BB Glow. BB Glow reducerer både rynker og pigment og en lange række andre problematikker. Blandt andet misfarvninger, fregner, akne og alderspletter i ansigtet. Herudover giver BB Glow en større elasticitet i ansigtet, så din hud også føles mere ungdommelig.

Det bedste resultat med BB Glow er individuelt. Det mest effektfulde resultat kræver op til 6 behandlinger fordelt ud på 6-9 måneder alt efter hudtype og livsstil. Ved gentagende behandlinger med BB Glow er du bedre disponeret for et varigt resultat. Det anbefales, at du undgår aktiv sol i op til 14 dage efter behandlingen. Herudover bør du også være opmærksom på sauna, svømme, solarium i op til mindst fem dage.