Få et dejligt smil hos en billig tandlæge

Find billige tandlæger

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Tandlæge besøget kan godt ende med at blive en dyr fornøjelse. For de fleste er det da også en irriterende udgift at skulle forholde sig til. Hvis du ovenikøbet gerne vil imponere ham den flotte nede i fitnesscentret, med et frisk sommersmil, eller bare få bugt med den tandpine du har forsøgt at ignorere, så kan det desværre godt blive en nødvendighed at besøge en af de mange tandklinikker, som ligger rundt omkring. Men, hvad kan du selv gøre for at gøre dit næste tandlægebesøg lidt mindre smertefuldt for dig selv og din tegnebog.

Tandlæge i Danmark

Det kan også sagtens lade sig gøre at finde en god tandklinik, som leverer kvalitetsarbejde til en konkurrencedygtig pris. Prisen på dine behandlinger kan nemlig stadig variere med flere tusinde kroner alt efter, hvilken tankklinik du bruger herhjemme. Har du brug for en tandlæge, som er god til at holde priserne nede på et rimeligt niveau, så kan du vælge godt smil som f.eks. har 26 tandklinikker i Danmark.

Skal du bruge nogle flere ideer for at spare nogle penge på din næste tandlægeregning, så får du her 3 tips.

  • Få en klar beskrivelse af behandlingen: Har du en klar beskrivelse af, hvilken behandling du har brug for, så kan du nemmere kontakte flere tandlæger og få en præcis pris, og derved muligheden for at forhandle.
  • Et skriftlig tilbud: Skal du have en større behandling, med en egenbetaling på mere end 2500 kr., så har klinikken pligt til at give dig et tilbud på skrift. Men den i hånden bliver det hurtigt nemmere at undersøge, om prisen er ok eller du skal forsøge at forhandle.
  • Brug sundhed.dk: På sundhed.dk ligger alle tandlægers prisintervaller på de behandlinger du leder efter. På den måde, kan du finde de 3 nærmeste tandlæger og sammenligne priserne og derved vælge den billigste. Er du tilfreds hvor du er, så kan du forsøge at spørge, om de kan matche prisen du fandt et andet sted.

Tandlæge behandling i udlandet

Er du lidt mere eventyrlysten, så kan du også prøve at bevæge dig udenfor Danmarks sikre grænser. En stor mængde danskere er faktisk begyndt at ty til udlandet for at få lavet nogle dyre tandindgreb. Tandbehandlinger såsom, rodbehandling eller tandkroner rammer ofte budgettet hård og kan være rigtige dyre. Især, hvis man ikke får tilskud fra Danmark eller andre forsikringer. Af samme grund tager flere og flere på tandrejser øst på, hvor samme procedure ofte koster det halve af det herhjemme. Du kan i dag finde rejsebureauer, som arrangerer sådanne rejser til tandklinikker i Polen, Tyskland eller Ungarn. Der er tit en masse penge at spare på denne måde. Man skal dog være opmærksom på, at man ikke med sikkerhed kan vide, hvilken kvalitet man får i deres arbejde, og det vil derfor være en fornuftig idé at undersøge omstændighederne grundigt inden du begiver dig ud på en lang rejser derhen. Herhjemme kan du være forholdsvis sikker på at kvaliteten af det arbejde du får udført, lever op til forventningerne