Få smuk hud med B-vitaminer

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvem vil ikke gerne have en naturlig smuk og glødende hud? Den hudpleje og de produkter, du bruger på dit ansigt, kan nok så meget. Men hvis du ikke får de gode vitaminer, som kroppen har brug for, så vil det hurtigt vise sig i din hud. Den bliver grå, trist, måske lidt uren og får tørre pletter. Du kender måske allerede til de udbrud, der kan komme, hvis du i en periode har spist for usundt? Det er kroppens måde at reagere på – huden er kroppens spejl!

B-vitaminer er hudens hjælper

Der findes mange forskellige vitaminer, der hver især gør forskellige gode ting for kroppen, hvis de indtages rigtigt. B-vitaminer er ikke bare en vitamin, men en hel gruppe af vandopløselige vitaminer. B vitaminerne er blandt andet vigtige for kroppens energiomsætning og bidrager til vedligeholdelsen af både hud og hår. De vigtigste B-vitaminer for os mennesker er B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9 (folat) og B12. Hver af dem bidrager med noget forskelligt, skal indtages i forskellige mængder og mangelsymptomerne varierer fra vitamin til vitamin. Vitamin B6 er – i forhold til huden – en af stjernerne i gruppen af B-vitaminer. Den er kendt for at reducere akne og give et sundt udseende på huden. Vitaminet skaber balance i den hormonelle aktivitet, der kan være årsagen til uren hud hos især kvinder. Og så er virkningen yderst hurtig, allerede efter en kort periode, vil der være en tydelig effekt at spore.

Få alle de gode B-vitaminer i en samlet pille

Er du i tvivl om, hvorvidt du får nok B-vitamin gennem kosten? Synes du (også), at det er lidt svært at gennemskue det daglige indtag fra hver af de forskellige B-vitaminer? Så skal du have fingrene i et helt perfekt B Vitamin kosttilskud fra Terranova, som indeholder den nødvendige kombination af de vigtigste B vitaminer. Udover B vitaminer indeholder Terranovas Multi B complex også syreneutralt C-vitamin, som er skånsomt for maven. Terranovas Multi B complex er 100% vegansk, og derfor perfekt til både vegetarer, veganere og andre, der kan være i B vitamin underskud.