Får du hård hud af træning?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste af os træner for at se godt ud eller have det godt med os selv. Det er sundt med noget motion, men det er for de fleste også en anden vigtig gevinst ved det. Nemlig at se godt ud. Det gør selvfølgelig ikke noget, hvis man også ser godt ud imens man træner. Det kommer vi ind på senere.

Hård hud på hænderne

Løfter du tungt? Hvis du bruger håndvægte og stænger, så er der en god chance for, at du har hård hud på dine hænder. Det er ikke specielt feminint eller pænt i det hele taget. Du kan gøre et par ting for at mindske det, men det kan være svært at undgå det helt, hvis du træner flere gange om ugen.

Først og fremmest kan du bruge handsker, når du løfter. De skåner hænderne en smule, så det ikke bliver helt så slemt. Derudover handler det om en masse pleje til dine hænder. Skrub dem jævnligt og brug håndcreme hver dag. Du skal have den døde hud af og give en masse pleje, så de ikke bliver tørre og ru.

Se godt ud imens du træner

Hvis du gerne vil se godt ud imens du træner, så handler det både om at købe noget lækkert træningstøj, men også om at pleje din hud godt inden. Du skal have noget træningstøj, som du både synes er behageligt at have på samtidig med at det skal se godt ud. Det er heldigvis ikke et problem i dag. Der findes masser af lækkert træningstøj, som du kan bruge. Better Bodies har lavet noget virkelig lækkert tøj, hvor bukserne også er squat proof, hvilket er ret vigtigt. Du kan finde deres tøj her.

Derudover handler det om at have en flot hud, da det ikke er smart at have make-up på under træningen. Du skal derfor huske at rense din hud morgen og aften, så den er så flot som muligt.