Forkæl dig selv med en spadag

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Måske har du haft en stresset tid på arbejde. Eller også er dit hoved bare fyldt op med tanker. Lige meget hvad har du godt af en spadag. En spadag er en dag der kun handler om dig. Det kan være nødvendigt i en hverdag hvor alting kan handle om andre.

Du kan selvfølgelig også forkæle dig selv på andre måder. Eksempelvis ved at købe nyt dametøj.

Sæt den helt rigtige stemning

Det vigtigste ved en spadag er stemningen. Den skal være helt rolig, for at du kan slappe mest muligt af. Sørg for at der ikke er andre i dit hjem, som kan forstyrre dig. Du kan sætte stemningen med mange ting. Du kan eksempelvis købe nogle duftlys, og tænde dem rundt omkring i dit hjem.

Det giver også en god stemning, hvis der er dæmpet lys. Du kan måske slukke for alt lyset, og så bare have stearinlys tændt, så der ikke bliver helt mørkt. Hvis du skal slappe rigtigt af er det også vigtigt at du har noget behageligt tøj på. Ingen kan slappe af i stiletter og en stram nederdel, så tag joggingbukserne på og find dine tykke strømper frem.

Hvad skal man lave?

Nu undrer du dig måske over hvad du skal lave på din spadag. Mulighederne er mange. Du kunne eksempelvis starte med et karbad. Et karbad er god til at slappe af i, og hvis du vil gøre det ekstra luksuriøst, kan du købe en bathbomb og lægge i vandet. Den giver en behagelig lugt.

Bagefter kan du lægge en ansigtsmaske, måske mens du ser en god film, eller din yndlingsserie. På den måde kan du komme helt ned i gear. Hvis du bliver sulten kan du med fordel bestille noget udefra. Det kunne eksempelvis være sushi, som er en meget lækker ret.