Fra sommergarderobe til efterårsgarderobe

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nu hvor sommeren langsomt bliver skiftet ud med efterår, er det på tide at få opdateret garderoben. Måske du har smidt en hel masse tøj ud sidste år, så du står og mangler nu hvor efteråret er her. Eller måske du bare er træt af at på det samme tøj år efter år. Men hvad har du brug for, når du går fra en sommergarderobe til en efterårsgarderobe?

Varmere tøj

Henover det meste af sommeren, har vi været vant til, at det for det meste ikke er nødvendigt med en jakke. Men i efteråret giver det naturligvis sig selv, at vi har brug for varmere tøj og overtøj. Du får brug for en god jakke, der kan holde dig varm hele sæsonen igennem. Køb f.eks. Geographical Norway her.

Slut med sandalerne

Vi har været vant til herover sommeren at rende rundt i fine sandaler, klip-klapper eller lyse gummisko, men det passer ikke så godt til efterårets våde og kolde vejr. Til gengæld får du brug for et par lækre støvler f.eks. Er dine sko ikke helt varme nok, kan du altid supplere med et par varme strikstrømper indenunder. Det er generelt for de kolde dage. Er dit tøj ikke helt varmt nok, så tilføj et tørklæde, en hue, et par handsker eller en ekstra trøje indenunder din sweater.

Farverne ændrer sig

Hvis du kigger i butikkerne, kan du se, at alle farverne på tøjet skifter til noget mørkere. Som regel kommer det helt naturligt, at vi vælger den mørkebrune sweater fremfor den gule i de kolde måneder. Hvis du vil have en ægte efterårsgarderobe, skal du ind med nogle varme, mørke farver, som matcher vejret og naturen. Med det ikke sagt, at du ikke kan supplere med nogle vildere farver en gang imellem. Du behøver ikke at forsvinde fuldstændig i sort bare fordi det er koldt udenfor.