Giv huden en smuk sommerglød

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du kender det sikkert godt. Huden kommer hurtigt til at se bleg og kedelig ud i de hårde vinter- og efterårsmåneder. Månederne er hårde for huden at komme igennem, og huden har derfor brug for ekstra pleje. Heldigvis kan du på en og samme tid give huden en smuk sommerglød, samtidigt med at du plejer huden. Du slipper for at udsætte din sårbare hud for den risiko det indebærer at tage i solarie. Der kan være en stor risiko for at huden bliver forbrændt, hvilket medfører øget risiko for udvikling af hudkræft. Ved at bruge selvbruner i stedet, får du muligheden for risikofrit, og med plejende effekt, at give huden en smuk sommerglød.

Hvilken selvbruner skal du vælge?

Der er et stort marked af selvbrunere, og det kan være svært at finde ud af, hvilken selvbruner man skal vælge. Heldigvis er det gjort nemmere for dig, ved at der er lavet en selvbruner test, som sammenligner alle selvbrunere på markedet i 2020. Du finder her en komplet liste over samtlige selvbrunere på markedet, og de bliver listet op med pris, forskellige informationer osv. Det kan f.eks. være, at du ønsker en selvbruner, som du kan spraye på? Der er også mulighed for selvbrunere af mousse eller selvbrunere som med få dråber, kan komme direkte i din normale hudcreme. Mulighederne er mange. Der er flere selvbrunere på markedet, som gør det muligt for dig, at kombinere selvbruner med at pleje huden.

Plej huden samtidig for en lækker hud

Hvis du f.eks. vælger en selvbruner med plejende effekt eller den selvbruner, som med få dråber tilføres ens almindelige creme, får du muligheden for at pleje huden samtidig. Det gør det muligt for dig at tilføre huden noget af det, som er så nødvendigt i de hårde vinter- og efterårsmåneder. Vinter og efterår er generelt hård mod huden, da huden ikke tilføres meget sol. Man kan opleve at hænderne danner sprækker, og at huden bare generelt er mere tør. Særligt i 2020 oplever man udfordringer på hænderne pga. det øgede krav om at bruge håndsprit. Det er derfor særligt vigtigt at bruge hudcreme i år. Hvis du har en meget sart hud, kan det være ekstra vigtigt for dig at kunne bruge en creme, du normalt ved fungere godt til din hud. Her kan det klart anbefales, at du køber en af de selvbrunere, som du tilfører i din egen hudcreme.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.