Gode råd til sund og glødende hud om vinteren

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er din hud træt og tør af alt den kulde og blæst? Læs om gode råd til hvordan du hjælper din hud, så den bliver sund og glødende over vinteren. Huden er kroppens største organ, og den bliver glad hvis du passer godt på den. Læs blandt andet om infrarød terapi og dets virkning.

 

Hård kulde, frost og vind er hårdt for huden. Tørhed og rødme er klassiske følgesvende af vinterens hårde vejr, der sætter sig i huden. Her får du gode råd til hvad du kan gøre for at din hud bliver ved med at opretholde den elasticitet og fugtighed, så den er sund og glødende. Her kan du blandt andet læse om recovery støvler eller overveje om du skal have et infrarød tæppe.

 

Søvn, væske og varieret kost

Disse tre ting er de tre ting som du nemmest kan ændre på til at hjælpe din hud. Søvn, væske og en sund varieret kost er kerneelementerne til en sund krop, og dermed en sund hud. Der er ingen måder at komme uden om at, væskemangel, søvnmangel og vitaminmangel også har effekt på din hud. Særligt mange drikker ikke nok væske og ser store forandringer i deres hud når det daglige væskeindtag øges.

Boots og infrarød terapi

Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra for din hud, kan du overveje vacumterapi som findes i recovery boots’ne fra yourboots. Denne form for terapi har gavnlige virkninger på blodgennemstrømningen og funktionen af dit lymfesystem. Desuden hjælper den på arvæv og strammer huden op. I et infrarødt tæppe fra Goodflow, får du saunalignende lysterapi. Infrarød stråling har videnskabelige beviser på at fremme helingsprocessen i kroppen, samt smertelindre og øge blodcirkulationen. Der er forsket meget i infrarød stråling, og du skal ikke være bekymret for om det er skadeligt for kroppen. Der er kun set gavnlige effekter ved brug af infrarød lys og varme terapi.