Gør din næste spa day med pigerne til en succes med de rette cocktails

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er intet som at finde sammen med nogen man holder af og forkæle sig selv med en dag i spa derhjemme. Man kan lave ansigtsmasker og vende verdenssituationen og intet af dette er komplet uden en god drink i hånden. Det lader samtalen flyde mere frit og hvis det er en god drink, så er det også en god oplevelse i sig selv. For at lykkedes med det skal man dog have fat i de rigtige råvarer.

Få styr på barskabet

Når man skal have fat i en god creme eller ansigtsmaske, så skal man være sikker på, at der er kvalitetsingredienser i. Det er det samme, hvis man gerne vil lave en god drink, for så er det heller ikke lige meget hvad man putter i. Man skal sørge for, at man har gin, rom eller whisky i god kvalitet, hvis man skal begive sig ud i at lave drinks med det. Hvis man køber en spiritus der er af dårlig kvalitet, så kan man på ingen måde få sin cocktail til at smage lige så godt som de gode bartendere kan.

Et godt sted at starte

Det kan godt virke lidt intimiderende at skulle begive sig ud på et helt nyt eventyr af forskellige typer spiritus. Derfor kan det være en fordel, hvis man køber en solid flaske af den type spiritus man bedst kan lide, så man er sikker på ikke at gå helt galt i byen. Hvis du er i vildrede omkring, hvor man kan få de gode typer spiritus, så kan du starte hos Uhrskov Vine, som fører en masse forskellige typer af spiritus i høj kvalitet. Så kan du være sikker på, at jeres næste spa day bliver en succes – uanset om ansigtsmaskerne bliver gode eller ej.