Har du styr på dit hår?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi alle kan have dårlige hårdage. De skal bare helst ikke være der for ofte. Hvis du lidt for ofte mener, at du har en dårlig hårdag, så kan du overveje at investere i nogle produkter, som kan hjælpe dig på vej.

Nogle vælger at lade deres hår lufttørre for at slippe for at føntørre det. Det er også det mest sunde for håret. Dog er der mange hårprodukter, som helst skal føntørres i. Derfor kan det være en god investering at have en god hårtørrer, som ikke skader håret. Dernæst skal du altid huske at bruge heat protection hvad enten du føntørrer, glatter eller krøller dit hår og eventuelt også en god balsam. Både hårtørrer, glatte- og krøllejern udsætter håret for mange graders varme. Derfor kan du skade dit hår, hvis du bruger en af ovenstående produkter ofte. Du skal især være opmærksom, hvis du har langt hår og ikke vil have helt slidte spidser.

Krøller eller ej

En ting der altid er flot, er krøller. Så de dage, hvor du ikke kan få dit hår til noget andet, så kan du vælge at krølle det efter du har føntørret det. Husk der her igen skal heat protection i. Hvis du allerede har tendens til krøller, så findes der også forskellige curl creams, som du kan bruge for enten at flere krøller frem eller for at få dem til at holde længere. Jeg vil anbefale Trines Wardrobe Argan Oil Curl Lotion, som du kan bruge i håndklæde tørt hår for at opnå naturlige krøller, hvis du ikke ønsker at krølle dit hår med et krøllejern. Hvis du vælger at krølle dit hår, så husk at brug en god hårspray bagefter. Dette får dine krøller til at holde i længere tid.

Mangler du en føntørrer eller krøllejern? Eller måske et glattejern eller andet til håret? Så kan du finde det her. Du skal blot huske også at købe pleje produkter ved siden af.