Hudpleje til småbørn

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Dette indlæg handler ikke om hvilke cremer man skal bruge på sin baby, men hudpleje handler også om meget meget meget mere end cremer. Det handler i høj grad også om, hvordan man behandler sin hud. Det kan være alt fra at få den rette kost til at ha frisk luft, masser af vand og lignende ting, der har mindst lige så stor betydning, som de produkter man bruger.

Der findes ikke noget, eller i hvert fald ikke meget, der er mere sart end en babys hud. Det er derfor også helt essentielt, at man passer godt på den og beskytter den, så som man overhovedet kan. En af de ting man skal sikre sig, er at man ikke udsætter ens baby for unødvendige tilsætningsstoffer og lignende, som desværre stadig er i meget tøj. Dette er en af grundene til, at man altid skal holde sig fra at købe babytøj på internettet fra Asien, da man ofte ikke helt ved, hvad der er brugt til at producere det.

Hold øje med mærket

Det er derfor en rigtig god ide at holde øje med om tøjet er produceret økologisk og bæredygtigt. Der findes heldigvis rigtig mangemærker, der går utrolig meget op i netop bæredygtighed og at der ikke er noget unødvendigt tilsat. Joha er et af de mest største mærker inden for økologisk babytøj og lever tøj af utrolig høj kvalitet, der kan holde til lidt af hvert.

Jo bedre man passer på sin babys hud, jo sundere holder denne sig også. Så selvom hudpleje er noget, som mange forbinder med lidt ældre, så bør det starte tidligt i livet.