Hudplejetips udover det mest basale

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du er havnet her på siden, er det ikke utænkeligt, at du allerede har en vis forstand på hudpleje. For det er trods alt det, der fylder allermest her. Men derudover er det også noget, der har fået mere og mere opmærksomhed igennem de senere år. På mange måder er en god hudpleje det nye sort. Før gik man mere op i, hvordan man kan dække ansigtet i makeup. I dag foretrækker mange dog den naturlige glød, som kun kan fremhæves med god hudpleje. Og denne gode hudpleje kan faktisk bestå af meget mere end blot cremer og ansigtsmasker.

Vælg en god håndsæbe

Noget af det, som mange hudplejeentusiaster nemt overser, er hænder. Måske er det fordi, de stort set altid har gang i et eller andet. Hænderne bruger vi nemlig meget i løbet af dagen. Derfor fortjener de altså også særlig opmærksomhed.

Med Frama håndsæbe får du en lækker og god håndsæbe af høj kvalitet. På den måde gør du altså også noget godt for dine hænder, alle de mange gange om dagen du vasker dem.

Det er selvfølgelig vigtigt, at hænderne bliver ordentligt rene, men det betyder ikke, at du skal vælge den skrappeste sæbe. En mild og god sæbe er meget bedre.

Lad huden hvile

Mange har også en tendens til at ville gøre alt for meget. En god hudplejerutine både morgen og aften kan naturligvis gøre underværker. Men prøv så vidt muligt at undgå at udsætte huden for meget mere i løbet af dagen.

Det er vigtigt at lade huden være, så du ikke forstyrrer den naturlige balance.

Udover at passe på med produkter er det ligeledes vigtigt, at du ikke piller for meget ved den. Det vil altså både sige, at du skal lade de dumme urenheder passe sig selv, og at du ikke skal trække, skrubbe eller gnide for meget i din hud.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.