Hvad skal man give til babyshower?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal du til babyshower? Og er du i tvivl om, hvad du skal købe af gave? Det kan være meget svært at vide, hvad man skal give af gave til et babyshower. De fleste køber gaver til babyen, men hvad har forældrene allerede købt og hvad mangler de? Mange babyshowers er i dag et surpriseparty og derfor kan man ikke blot spørge om en ønskeseddel.

En gave som altid kan bruges

Noget som er helt sikkert er, at de nye forældre får brug for sutter. Selvom de allerede har købt sutter, så kan man derfor sagtens købe dette, for det får de brug for mange af. Især fordi sutter har det med at forsvinde fordi de bliver smidt hist og her af baby. Det er forskelligt hvor meget forældre går op i økologi, men hvorfor ikke købe de reneste sutter på markedet? Så er du sikker på, at baby ikke får noget skidt kemi igennem en sut. Der findes sutter som både kan fås i naturgummi eller medicinsk silicone. Begge garanteret fri for skidt kemi. Hvis du vil vide mere, så kan du læse det her.

Gave til mor

Nogle gange kan det også være godt at købe en gave til den ventende mor. Hendes krop går igennem en kæmpe proces under graviditeten og derfor kan den have brug for ekstra pleje. Her kan du vælge at købe en lækker body scrub eller body lotion, som også er med naturlige ingredienser. Et eksempel på dette kan være Karmameju eller Origins. Begge brands har nogle virkelig lækre scrubs og lotions, som helt sikkert vil falde i god smag hos enhver. Karmameju har tilmed et produkt som hedder Calm balm. Dette er en balm, som den kommende mor kan bruge til alverdens ting. Læbepomade, tørre plamager, til massage, neglebånd osv. Denne kan tilmed også bruges på tørre barnenumser, så hvis du køber denne, så er der både noget til mor og barn.