Jeg har overvejet at hyre en tekstforfatter

Jeg har overvejet at hyre en tekstforfatter

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nu har jeg efterhånden haft denne hjemmeside i en rum tid, hvilket også betyder, at jeg har skrevet adskillige indlæg til siden. Det startede egentlig bare som et lille hyggeprojekt, men det har udviklet sig ret så meget siden begyndelsen. Og det kan jeg jo faktisk kun takke jer, der læser med, for. Med al den erfaring jeg snart har stablet på benene gennem tiden, kan jeg snart kalde mig selv for en professionel tekstforfatter. Hverken dette eller journalist er en beskyttet titel, så det er jeg vel egentlig i min gode ret til at gøre.

Men selvom jeg måske har retten til at gøre det, falder det måske ikke i god jord hos de folk, som rent faktisk arbejder med at udarbejde tekster professionelt til kunder og vel egentlig også sig selv.

Jeg vil helst ikke blive uvenner med nogen i branchen, så derfor vil jeg ikke give mig selv den titel. Jeg ønsker i højere grad bare at være mig selv og skrive de her indlæg, som jeg har været vant til. Når det er sagt, har jeg faktisk overvejet at hyre en form for ghostwriter i form af en professionel tekstforfatter, da jeg snart føler, at jeg ikke har så meget tid til at lave alt muligt andet, som jeg også har interesse inden for. Det skal ikke lyde som om, jeg brokker mig. Eller det håber jeg ikke, det lyder som om.

Men som sagt har jeg overvejet det et stykke tid, og jeg har derfor forsøgt at lede lidt på nettet efter nogle dygtige folk, som kan forstå min tone of voice og samtidig ramme nogenlunde det publikum, jeg i forvejen har.

Jeg har fundet Majbritt Lund, men jeg vil meget gerne høre, om nogle af jer derude har andre forslag, så jeg kan sammenligne lidt, inden jeg vælger. Skriv det gerne i en kommentar.