Køber du dyre hudplejeprodukter?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kender du forskellen på de dyre og billige mærker? Der kan være både enorm og minimal forskel på produkterne, selvom priserne er langt fra hinanden. Det kan være svært at vide, om de dyre mærker rent faktisk er så meget bedre end de billige mærker. Derfor kan det være nødvendigt for dig at undersøge sagen nærmere, hvis du vil være sikker på ikke at blive snydt.

Hvis vi tager udgangspunkt i mærker som Ole Henriksen sammenlignet med et mærke som L’Oréal Paris. Der er virkelig stor prisforskel på de to brands, men er der så også forskel i kvaliteten? Efter min mening er der. Der er faktisk kæmpe forskel på de to mærkers produkter. I mine øjne er Ole Henriksens produkter nogle, som rent faktisk gør en forskel. Altså de virker. De arbejder ned i dybden i huden. Derudover har de en lækker konsistens og dufter fantastisk. Det er i mine øjne også værd at tage med. For mig er lækker hudpleje nemlig også velvære. Ser man i stedet på L’Oréals produkter, så synes jeg tydeligt, at man kan mærke, at det er et billigt produkt. Først og fremmest fordi jeg ikke kan se og mærke nogen virkning. Det kunne ligeså godt være et hvilket som helst andet produkt, som man smurte i ansigtet. Derudover har det heller ej samme velvære effekt for mig. Det dufter ok, men ikke lækkert.

Betal ikke for meget for dyre brands

Selvom der for mig kan være stor forskel på dyre og billige brands, så er der ingen grund til at betale for meget. Jeg køber altid de dyre brands på tilbud, så de lige bliver det billigere. En af de måder, som jeg bruger til at tjekke for tilbud, er gennem rabatbanditten. Her kan man søge efter tilbud på specifikke brancher og se om der er nogen gyldige rabatkoder på nuværende tidspunkt. Du kan se mere her.