Lad din hud stråle om kap med det rette tøj

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ofte er der mere til hudpleje end blot det at passe på huden. Dette vil selvfølgelig altid være klart nummer et på listen, men faktisk kan du tage flere andre midler i brug til netop at fremhæve de gode elementer i din hud. Dette gælder både for ansigtet og resten af kroppen: Det kan nemlig have en stor betydning for udtrykket, hvilket tøj du bærer, og hvordan det fremhæver dine features.

Teksturer er nøglen til succes

Man skal naturligvis have respekt for, at enhver person har sin egen individuelle stil. Hver person har sin egen måde at udtrykke sig på, hvilket langt hen ad vejen udelukkende er en positiv ting. Et ofte overset område på tværs af stile og udtryk, er dog at have øje for detaljen i form af strukturerne fra det tøj, man går klædt i. Er det for eksempel glat, er det fnulret, eller en smule kradsende? Der findes et væld af forskellige typer af stof og materialer, men fælles for dem er, at de alle bidrager til det samlede helhedsindtryk af dig – og altså også indtrykket af din hud.

Gå på jagt og undersøg, hvad der virker

Mange kvinder oplever i stigende grad, at de skal passe på med at vælge teksturer, der giver et rodet udtryk. I stedet har mange succes med at vælge rolige, letter stoffer og materialer: Det kan for eksempel være glatte materialer som silke, eller det kan være smuk og blød pels. Pels kan nemlig være med til at skabe ro og orden med de mange små hår, der peger i en fælles retning. Desuden stråler denne type af materialer ofte, hvilket kan få din hud til også at synes strålende og smuk. Prøv for eksempel disse smukke pelseveste.

Husk også, at det er en proces at finde det, der virker for den enkelte.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.