Læg den perfekte make-up til sommerfesten

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal du til et brag af en sommerfest? Så er du sikkert allerede i gang med at planlægge det perfekte outfit. Men hvad med make-uppen? Har du styr på den? Hvis ikke får du det herunder. En flot sommermake-up sætter nemlig prikken over i’et, og du kan let komme til at ligne en million med den rette make-up. Herunder får du en trin-for-trin guide til, hvordan du lægger den perfekte sommermake-up.

Rens dit ansigt

Start med at rense dit ansigt for snavs og make-up rester. Brug en mild ansigtsrens og afslut med en god fugtgivende ansigtscreme. En ren og fugtet hud danner grundlaget for en flot make-up.

Ensart huden med en let foundation

Dæk urenheder og røde pletter med en let foundation eller concealer. Undgå et tykt lag foundation da det vil få din make-up til at se tung ud. Alternativt kan du også påføre et tyndt lag foundation i hele ansigtet for et ensartet look.

Afslut med lidt friskt til kinderne ved at påføre blush eller solpudder langs kindbenene. Det vil fremhæve dine kindben og gøre dine kinder friske at se på.

Friske øjne

Pluk de vilde øjenbrynshår og børst efterfølgende øjenbrynene med en øjenbrynsbørste.

Påfør en øjenskygge i en sart farve på dine øjenlåg. Undgå de mørke farver til sommerfesten. Brug f.eks. en sart rosa, en hudfarvet øjenskygge eller brug en lysegrøn farve til øjenlågene.

Læg en ganske tynd streg med din eyeliner hen over øjet langs vippekanten for et festligt look.

Afslut med din yndlingsmascara.

Kysseklare læber

Læbestifter i friske farver er perfekte til solkysset sommerhud. Pak den røde læbestift væk og brug i stedet en sommerlig farve f.eks. orange, rosa eller pink. Det vil give dig et friskt sommerlook.

Trænger du til at forkæle dig selv med ny make-up? Men er budgettet lavt? Lån penge nu til din nye yndlingsmake-up.