Lærer du af influencers?

Lærer du af influencers?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I dag er det muligt at lære, hvordan man lægger den perfekte øjenskygge på blot et par minutter. Følger du en af de mange influencers på sociale medier sådan Instagram eller YouTube, kan du uden tvivl opleve, at de deler deres mange gode fifs og forslag til, hvordan du helt selv kan gøre tingene hjemme i stuen. Her sidder de foran deres kamera og deres ringlight (den lyssætning, der gør det muligt, at hele deres ansigt får ”naturlig” belysning”) og beskriver deres arbejde, mens de udfører det. Her kan du hjemme følge med og gøre præcis, som din yndlingsinfluencer og komme til at se ud som hende eller ham.

Ser du baggrunden?

Når man ser disse videoer eller billeder, kan man også meget nemt skimte eller spotte malerier, keramik eller andet i baggrunden af billedet. Det indbefatter blandt andet også gulve, hvis kameravinklen er oppefra. Netop dette faktum gør det attraktivt for virksomheder som ALPO Group at sponsorere et lækkert nyt gulv som eksempelvis sildebensparket. Der er flere fordele ved at give influencers et nyt sildebensparket. En af dem er, at virksomheden får ekstrem stor eksponering over for potentielle modtagere i målgruppen. Det kan betyde, at de får solgt en række gulve til influencerens følgere og seere, hvilket jo blot er winwin – influenceren modtager et nyt lækkert silbensparket og virksomheden får eksponering og potentielle salg.

Workshops online eller offline?

Flere af disse førnævnte influencers er nu begyndt at lave diverse workshops, hvor følgere kan købe billetter og komme helt tæt på den enkelte ”kendis”. Her kan de se og lære, hvordan vedkommende lægger sin makeup, og det er samtidig muligt at spørge ind til en masse teknikker. Har den enkelte også skabt sit eget brand, som det ofte ses i disse tider, er det naturligvis også muligt at købe produkter direkte til disse workshops.