Mænd skal også have god hudpleje

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Man kan meget nemt komme til at forbinde noget med hudpleje og det at passe på sit udseende som noget det kun er kvinder der skal gå op. Det er trods alt dem der bruger mange timer foran spejlet for at kunne bære en flot make up hver eneste dag. Men mænd kan faktisk ogås godt bruge produkter til at passe på deres hud og det kan have store positive konsekvenser. Det kan godt være at de fleste mænd ikke bruger make up hver dag som kan skade huden, men huden bliver stadig udsat for mange ting og bliver ikke helt ren af blot at gå i bad hver dag. Derfor er der nogle forskellige ting du kan gøre for at sikre at du får en pæn og ren hud. Oplever du problemer med akne så kan dette også være kuren da akne oftest opstår når huden ikke bliver renset og plejet ordenligt. Hvis du gerne vil lære mere om hudpleje for mænd, så er det bare at slå dig tilbage i kontorstolen og læse med

Rens

Det er vigtigt at du bruger en ansigtsrenser. Det skal helst ske 2 gange om dagen og hver morgen efter badet og hver aften inden sengetid er oplagte tidspunkter. Så har du ren hud til at starte dagen på og du fjerne alt det snavs der har sat sig i løbet af dagen.

Brug en fugtig creme

Efter du har renset din hud, er det vigtigt at du giver din hud fugt. Når din hud er fugtig, er den sund og har derfor mulighed for at arbejde med dig i stedet for at arbejde mod dig. Nogle tror at en fugtig hud er det samme som en fedtet hud og det dermed er garanti for akne. Men det er ikke sandt og plejer du din hud rigtigt så vil du langt hen ad vejen undgå det meste akne. Meget creme har også ting i sig som f.eks. kan beskytte dit ansigt mod UV stråler fra solen.