Magnesium – helbredsmæssige fordele bakket op af videnskaben

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Magnesium er et af de allervigtigste mineraler i den menneskelige krop, og spiller en afgørende rolle i forbindelse med vores generelle sundhed, livsstil, motion. På trods af dette, så får rigtigt mange danskere ikke dækket deres daglige behov for magnesium. Og dette kan desværre vise sig at have særdeles negative effekter på din sundhed i det lange løb. Ikke overbevist? Prøv bare at se disse helbredsmæssige fordele ved magnesium, som bakkes op af den seneste forskning.

Magnesium får din krop til at fungere optimalt

Magnesium kan findes i stort set alle dele af den menneskelige krop, såsom knoglerne, musklerne, blodet, kroppens bløde væv og stort set alle kroppens celler. Undersøgelser viser nemlig, at magnesium har en finger med i spillet når det kommer til:

  • Dit energiniveau

Magnesium hjælper med at lave din mad om til energi.

  • At danne nye proteiner

Magnesium kan omdanne aminosyrer til proteiner

Heling af kroppen

Magnesium spiller en vigtig rolle, når det kommer til at reparere kroppens dna.

  • Dine muskler 

Magnesium er et absolut nødvendigt mineral, hvis dine muskler skal fungere optimalt.

  • Dit centralnervesystem

De seneste undersøgelser viser desuden, at magnesium er med til at regulere de såkaldte neurotransmittere, der fungerer ved at kommunikere signaler til din hjerne og centralnervesystem.

Magnesium kan købes her. Så hvorfor ikke give din krop det boost, som den så hårdt har brug for?

Magnesium er perfekt til motion

Magnesium er derfor vigtigt for både din sundhed, livsstil, motion og for at din krop kan fungere optimalt, og især hvis du dyrker motion. Undersøgelser viser nemlig, at hvis du regelmæssigt dyrker motion, så vil du faktisk have brug for op til 20 procent mere magnesium end hvis du ikke træner. Magnesium spiller nemlig en afgørende rolle, når det kommer til at tilføre blodsukker til dine muskler og ikke mindst bortskaffe al mælkesyren, der opbygges når man dyrker motion.