Make-up til date night

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal du på date? Måske med en flirt eller kæreste/mand. Uanset hvem det er med, så må din make-up gerne se ud af lidt ekstra, når I skal ud at spise, i biografen eller hvad I skal.

Læber

Noget der virkelig kan gøre en forskel er læber. Især hvis du ikke er vant til at have læbestift på. Hvis der virkelig skal være noget ekstra, så kan du tage en knald rød læbestift på. Du kan også vælge en mere dæmpet farve. Uanset hvilken farve du vælger, så er der nogle steps, som er vigtige at være opmærksom på. Ligesom vores hud kan være fyldt med døde hudceller, så kan vores læber også. Hvis læberne er det, så flager de hurtigt og det betyder, at læbestiften ikke kommer til at ligge pænt. Hvert fald ikke ret længe.

Det du kan gøre, er at skrubbe dine læber. Du kan enten bruge en blød tandbørste, kaffegrums eller sukker til at skrubbe læberne med. Det er en god idé at gøre det ca. en gang om ugen. Hvis du synes det bliver lidt for primitivt at stå med kaffegrums på læberne, så findes der også flere lækre lip scrubs på markedet. Jeg vil klart anbefale Dior Lip Sugar Scrub som blidt skrubber læberne, tilfører fugt og giver en svag rosa farve til læberne.

Du behøver ikke at skrubbe dine læber lige inden du skal have læbestift på. Det er en god idé at gøre det i god tid inden, så du også kan nå at fugte dine læber med en god pomade, så dine læber får noget fugt. Når du så skal have læbestift på, så husk at brug en lipliner. En lipliner skal du bruge rundt i læbekanten. Den gør, at din læbestift ikke flyder ud over læberne og dermed holder sig hvor den skal.

Ved I endnu ikke hvor I skal spise? Hvis I bor i Odense eller omegn, synes jeg I skal tjekke Oluf Bagers Gård ud. Det er en restaurant i Odense med virkelig lækker mad. Du kan læse mere her.