Mand: Plej din hud

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange mænd er knap så gode til at pleje deres hud. Det resulterer ofte i tør og irriteret hud. Gener som er irriterende at leve med, men som du sagtens kan få bugt med, hvis blot du plejer din hud. Med en god daglig hudplejerutine vil du hurtig opleve forbedringer i din hud. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, og hvordan du skal pleje huden? Så læs med herunder og få gode råd til en god hudplejerutine.

  • Barbering:

Barberer du dig ofte? Barbering kan irritere huden og give røde knopper. Det kan heldigvis undgås ved at bruge en god barberskum inden barbering. Barberskummen blødgør og fugter huden, så huden efterlades blød og glat efter barbering.

Ved barbering er det ligeledes vigtigt med et godt skær på din barberskraber eller -maskine. Det giver et flottere resultat. Brug f.eks. den populære Braun Series 5 Foil and Cutter.

  • Efter barbering:

Det er en god ide at skylle ansigtet i vand efter barbering. På den måde fjerner du rester af hår og barberskum. Efter barbering og vask af ansigtet har din hud brug for fugt og pleje. Afslut derfor din barbering med en god fugtgivende ansigtscreme.

Flere og flere mærker laver lækre skægplejeprodukter specielt egnet til mænds ansigtshud. Brug en mild og fugtgivende ansigtscreme på den nybarberede hud.

  • Uren hud:

Døjer du med uren hud? Så er der hjælp at hente. Det er vigtigt at opbygge en god renserutine for at få bugt med den urene hud. Brug en ansigtsrens speciel til uren hud som fjerner snavs og urenheder fra huden. Rens gerne ansigtet både morgen og aften. Ansigtsrens findes i mange forskellige varianter. Find en ansigtsrens som du synes om. Efter ansigtsrensen har huden brug for fugt. Køb en fugtgivende ansigtscreme som passer til uren hud. Undgå oliebaserede ansigtscreme, da disse nemt tilstopper porerne.