Maske inden fest

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal du holde fødselsdag, konfirmation, studentergilde, jubilæum eller andet? Uanset om du selv skal holde eller om du skal være gæst, så må din hud gerne stråle. Og hvordan får man så huden til det? Hvis du er god til at rense din hud til daglig, så er du allerede godt på vej. Hvis ikke, så er det der du skal starte. For at gøre noget ekstra godt for din hud, så kan du forkæle den med nogle masker inden du skal holde fest.

Hvad skal du bruge?

En god ide er at bruge en eksfoliering inden du skal holde fest. Det må gerne være nogle dage inden. Især hvis din hud har tendens til at blive en smule irriteret. Når du bruger en eksfoliering, så fjerner du alle de døde hudceller og derfor kommer huden til at få mere udstråling samt virke mere klar og sund. Hvem vil ikke gerne have det?

Efter du har eksfolieret din hud, så er det en god idé at bruge en fugtmaske til at give din hud en masse fugt. Du kan vælge at sove med den om natten eller vaske den af efter 10-20 min alt efter hvilken maske det er.

En anden maske der er god at bruge inden du skal holde fest er en dybderensende maske. Denne skal også bruges et par dage inden, da det ikke er unormalt at opleve lidt flere urenheder efter brug af dybderensende maske. Grunden til dette er, at når du bruger en dybderensende maske, så tvinger du de urenhederne hurtigere frem, som allerede var på vej. På den måde får du renset din hud helt i bund. Igen, er det efter brug af denne maske også en god idé at bruge en fugtmaske efterfølgende. Hvis du er vant til at bruge masker og ikke har en sart hud, så kan du starte med at bruge en eksfoliering, dernæst en dybderensende maske og til slut en fugtmaske. Det er virkelig et effektivt sæt.

Hvad mangler du ellers?

Nu skulle der gerne være styr på din hud inden din fest. Hvad er næste step så? Det er også vigtigt at forberede sig på at have det rigtige tøj hjemme, så du ikke ender med at have tøjkrise. Dernæst er der ingen fest uden balloner og pynt. Husk derfor at få købt rigeligt af dette hjem, da det giver den helt rette stemning. Hvis du ikke allerede har købt balloner, så kan du finde et stort udvalg her.