Meld dig ind i en a-kasse i dag

Meld dig ind i en a-kasse i dag

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Arbejder du med hudpleje eller kosmetik til daglig, så ved du formentlig, hvor stor udskiftning der kan være i eksempelvis Magasin eller lignende arbejdspladser, når det kommer til kollegaer og medarbejdere. Der er mange unge og friske personer, som ønsker at blive en del af organisationen og vejlede i diverse produkter til både mænd og kvinder. Men symmetrien mellem antallet af ledige jobs og antallet af potentielle medarbejdere er ofte skæv.

Det står naturligvis klart, at du skal være glad for at gå på arbejde, ellers bliver det en sur tjans at være en del af det danske arbejdsmarked – specielt når man tænker på, at pensionsalderen i disse tider kun bliver højere og højere. Går du rundt og surmuler på en arbejdsplads, der er afhængig af menneskeligt salg og et højt serviceniveau, får du formentlig ikke lov til at være en del af virksomheden særligt længe. Bliver du fyret, kan det derfor være rigtig fornuftigt, hvis du er medlem af en a-kasse og en fagforening.
Der er relativt mange valgmuligheder, men du bør vælge en, som kan tilbyde hjælp til netop din branche. Er du sælger i Magasin, så bør du måske vælge en a-kasse, som har specialiseret sig i netop salg. Det kunne eksempelvis være HK a-kasse, som har en masse fordele til dig, som enten er i job eller gerne vil i job.

Hvad enten du vælger HK a-kasse eller en helt anden, bør du gøre dig nogle overvejelser om indmelding, da det kan blive fatalt for dig, som ikke er medlem, hvis du bliver fyret eller opsagt. Det er nemlig nødvendigt at være medlem, hvis du ønsker at modtage dagpenge – skulle du stå uden job.

Du kan læse mere om dine muligheder, og om hvad du bør vælge alt afhængig af dine individuelle behov, som eksempelvis HK a-kasse, her.