Naturlig make-up

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nu tænker du måske, at det naturlige er slet ikke at have make-up på. Det har du helt ret i. Alligevel er der mange af os, som gerne vil gøre noget ekstra og derfor vælger at tage make-up på hver morgen. Kunsten er virkelig at have en make-up, som ser så naturlig ud, at det ligner man næsten ikke har noget på. Selvom vi godt selv ved, at det ikke er sandt.

Det rigtige lys

Kender du det, at man har lagt makeup i ét lys og kommer ud i et andet? Pludselig ser ens makeup helt anderledes ud. Derfor er det vigtigt, at du har de rette forudsætninger inden du begynder at lægge din makeup. Lys betyder alt, når du lægger makeup. En god investering er derfor et spejl med lys hele vejen rundt om. På den måde sikrer du at lyset falder jævnt på dit ansigt. Du kan købe et spejl med lys her.

Foundation

Bunden for en naturlig make-up er en foundation. Du kan vælge en foundation med en let dækkeevne, så den er så naturlig som muligt. Hvis du har brug for at få en højere dækkeevne, så gør du det. Det vigtige ved en foundation er, at farven matcher din hud. Den må hverken være for mørk eller for lys. Hvis du har svært ved selv at finde den rigtige farve, så kan du få hjælp i diverse kosmetikbutikker f.eks. Magasin, Salling eller Matas.

Concealer

Nogle bruger concealer under foundation. Jeg har altid foretrukket at bruge concealer efter min foundation. På den måde bruger man foundation som en base og ser hvad der ellers skal dækkes derefter. Specielt har jeg brug for at få lysnet området under mine øjne, da jeg har mørke rander fra naturens side. Derfor bruger jeg concealer til at dække dette. Husk dog på, at jo mere du dækker, jo mindre naturligt ser det ud. Brug derfor en passende mængde, så det ikke kommer til at ligge i lag.

Pudder

Dernæst kan du afslutte basen af din makeup med at tage pudder ovenpå. Der findes flere forskellige former for pudder. Her kan du vælge at bruge en pudder, som virker matterende. Du kan også vælge en pudder, som giver mere glød. Dette afhænger af din hudtype og hvilket resultat du ønsker.