Naturlige olier, din hud vil elske

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er få ting i denne verden, som huden elsker mere end pleje med masser af fugt, antioxidanter, beroligende ekstrakter, massage – og alle de andre lækkerier, som den hungrer efter under dagligdagens stress og jag. Er du kørt sur i serummer og cremer, og leder du efter noget mere potent, der virkelig giver en ekstra glød? Så er en ansigtsolie måske dit næste hudplejeeventyr.

Ansigtsolier til ethvert problem

Hvis det er første gang, du giver ansigtsolier et skud, anbefaler vi at tage det langsomt og én olie ad gangen – så du i tilfælde af irritation ved præcis, hvad din hud ikke kan lide, og kan stoppe brugen. Herefter bør du lade huden falde til ro igen, inden du prøver en ny olie. Gode bud til begyndere er f.eks. multitaskeren hybenkerneolie med både cellefornyende, blødgørende og beroligende egenskaber eller jojobaolie, som afbalancerer hudens fedtproduktion og styrker hudbarrieren.

Har du allerede prøvet lidt forskellige olier af, eller ved du, at du absolut ingen allergiske tendenser har? Så er der også masser af lækre olieblandinger, du kan kaste dig over. Økologisk ansigtsolie – Glød fra Naturlig Olie er et fremragende bud på en blanding, der med syv alsidige olier og E-vitamin kan det hele – eller leder du efter pleje til skægget, skal Økologisk skægolie fra samme mærke blødgøre, give glans uden at fedte samt modvirke kløe og urenheder i huden under.

Når du skal rense dagen af

Ud over, at naturlige olier plejer huden, når de får lov at blive på over længere tid, så er de også fabelagtige i mange andre sammenhænge. Med det boom i popularitet, koreansk hudpleje har oplevet verden over i løbet af de sidste par år, har flere af os f.eks. fået øjnene op for fordelene ved dobbelt afrensning (såkaldt ”double cleansing”) af huden om aftenen – med først en oliebaseret rens og dernæst en vandbaseret.

Når mange foretrækker at starte med et oliebaseret produkt, er det fordi, de er yderst effektive til at fjerne makeup, solcreme og overskydende fedt fra huden uden at udtørre den. Herefter går den vandbaserede rens ind og fjerner de sidste rester af olierensen og dagens mere genstridige snavs, så din hud er klar til at få det maksimale udbytte af dine aftenprodukter. Økologisk renseolie fra Naturligolie er igen et godt eksempel på, hvordan man kan sammensætte naturlige, økologiske olier, så de giver et effektivt, men skånsomt renseprodukt – som med fordel kan kombineres med andre ansigtsolier senere i aftenrutinen.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.