Øjenmake-up til firmafest

Husk at brug øjenskygge primer

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Står du og skal afsted til firmafest? Nogle gange kan det være svært at vide, hvilket tøj man skal tage på og ikke mindst hvor meget make-up, der er passende. Alt afhænger selvfølgelig af hvad du er vant til at have på til daglig og ikke mindst, hvad du har lyst til.

Brug en primer

Det bedste du kan gøre for dig selv, er at investere i en god øjenskygge primer. Det gør nemlig, at din øjenskygge holder hele aftenen (og natten) uden, at du behøver at friske den op i løbet af aftenen. Og hvis der er noget, som er træls, så er det at skulle bekymre sig om, hvordan det hele sidder, når man har fået noget vin indenbords.

Hvilken skal man vælge?

Der findes flere gode øjenskygge primere på markedet. Jeg vil klart anbefale Urban Decay Eyeshadow Primer Potion eller Smashbox Photo Finish 24 Hour Shadow Primer. Det er uden tvivl de bedste jeg har prøvet. Jeg synes, at de får selv relativt billige øjenskygger til at holde hele natten. Det er klart, at jo højere kvaliteten er på din øjenskygge, jo længere kan den også holde af sig selv. Det er dog de færreste øjenskygger, som kan holde perfekt hele natten uden en øjenskygge primer. Det gælder også selvom det er de helt dyre mærker.

Har I endnu ikke arrangeret jeres firmafest?

Hvis I endnu ikke har arrangeret jeres firmafest, så er der hjælp at hente. Grunk Event er et eventbureau i København, som arrangerer firmafester i hele landet. De arrangerer firmafester til både større og mindre virksomheder, så uanset hvor mange I er på dit arbejde, så er det en mulighed. De har også arrangeret flere intimkoncerter for virksomheder, så uanset hvad I er til, så kan de helt sikkert hjælp. Du kan læse mere her.