Pas godt på dine fødder

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ens fødder går igennem meget i løbet af en dag og bliver udsat for meget belastning da de hver gang du rejser dig eller at du går, rundt skal kunne bære din kropsvægt og modtager ufatteligt meget slid deraf. Derfor er det super vigtigt at du passer godt på dine fødder og det er der selvfølgelig en række fordele ved og nogle forskellige mere du kan gøre det på.

Du kan undgå mange smerte i fødderne og i benene ved at passe godt på ens fødder og dermed vil du kunne gå længere eller stå mere uden at det kommer til at genere dig. Det betyder at du altid kan tage den ekstra gå tur eller stå det mere op hvis du er på arbejde

Husk massagen

Det er vigtigt at man et par gange om ugen tager sig tid til at massere sine fødder. Det er oftest overset sted at massere sig, men det er vigtigt. Det er vigtigt at køre i cirkulære bevægelser og at man kommer rundt over det hele. Nogle steder som f.eks. under foden kan du også køre hånden langs hele under foden

Husk det rette fodtøj

Noget af den eneste støtte ens fødder får er gennem ens sko. Derfor er det super vigtigt at du vælger nogle sko der rent faktisk støtter din fod. Alle folk går på forskellige måder og ens fødder er meget forskellige. Derfor er det meget vigtigt at du finder nogle sko der komplimenterer lige præcis din måde at gå på. Det kunne f.eks. være nogle sko som disse der giver god støtte til mange forskelige slags fødder.

Hæv fødderne

Husk at du hver dag bør slappe af i fødderne og have dem hævet op. Det kan være når du kommer hjem fra arbejde, så tag strømperne af have fødderne oppe på en eller to puder for at få dem godt op i højden også. Det bliver de glade for.