Pas godt på dit ansigt

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du har kun et ansigt og du bliver nødt til at behandle det godt. Husk at tilføje en masse fugt hver dag.

Hvordan holder jeg min hud sund?

Der er en masse forskellige tips til hvordan du forholder din hud sund. Her vil du få de fire vigtigste.

  1. rens huden hver dag

Det er et af de vigtigste tips. Egentlig burde man både rense ansigtet om morgenen og om aftenen, men hvis du kun har overskud til at rense ansigtet én gang om dagen, så skal du helt sikkert gøre det om aftenen. Hvis man ikke fjerner makeuprester og bakterier forbliver ens porer lukket hele natten. På den måde bidrager det til en uren og træt hud.

  1. husk creme

Det at holde din hud fugtig i løbet af dagen er også vigtig. Det styrker hudens barriere og giver en dejlig glød. Der findes 1000 vis af forskellige cremer, nogle til tør hud, andre til fedtet hud. Du skal nok finde en der passer til netop din hud. Hvis du er i tvivl, kan du altid spørge sælgerne til råds.

  1. drik vand

Dette er nok noget ud har hørt mange gange, men du får det at vide igen, netop fordi det er vigtigt. Hvis du ikke får nok vand, sænkes blodstrømningen og hermed får du ikke nok næring og ilt til huden. Det har endda også en rensende effekt for huden.

  1. spis ordentligt

Det man spiser, kan rent faktisk også påvirke huden. Det vil nok ikke undre dig, hvis jeg siger at fast food er dårligt for huden. Gode ting at spise er for eksempel bær, fordi det indeholder mange antioxidanter. Nødder er også godt, fordi de stabiliserer dit blodsukker og indeholder omegafedtsyrer.

Hvordan passer jeg på mine produkter?

Alle produkter skal helst opbevares et mørkt sted. Det skal især ikke ligge i solen og få direkte sollys. Derfor er det en god ide at putte dem et sted ned i skuffen, eller investere i opbevaringsting. Der er mange hjemmesider hvorpå du kan finde ting til opbevaring, for eksempel på Maneeq. Her kan du finde en masse forskellige ting.

Andre produkter skal endda ligges i køleskabet. Det vil i hvert fald forlænge levetiden af produktet.