Pas på din hud

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Din hud kan blive påvirket af mange ting. Det kan være af manglende pleje, bilos, usund mad og stress. Alt dette påvirker din hud negativt. Noget af det kan du afhjælpe på forskellige måder.

Manglende pleje

Hvis din hud er påvirket negativt på grund af manglende pleje, så er det nemt at gøre noget ved. Det handler blot om at tage sig sammen og komme i gang med at pleje sin hud. Du skal huske på, at huden er kroppens største organ. Derfor er der vigtigt at du plejer den.

Bilos og andet forurening

Dette kan være svært at undgå. Du bliver udsat for forurening så snart du er ude af døren. Dette kan du ikke rigtig forhindre. Det eneste du kan gøre, er at sørge for at rense din hud om aftenen, så din hud igen bliver fri fra forurening og derfor ikke bliver påvirket af det på samme måde.

Usund mad

De fleste kender det der med at have spist fastfood og chips og bagefter få en bums i ansigtet. Det er blot et af tegnene på, at usund mad og uren hud ofte er tæt beslægtede. Det tilfører flere affaldsstoffer og urenheder, som din hud gerne vil skille sig af med. Dette gør din krop så igennem din hud.

Stress

Noget andet der også kan påvirke din hud, er hvis du ikke har det godt psykisk. Det kan faktisk have store konsekvenser for din hud. Du kan opleve at få eksem, rødme, urenheder eller andet. Alt sammen tegn på at din krop prøver at fortælle dig, at den ikke har det godt. Det er virkelig vigtigt, at du lytter til dette. Det kan betyde, at du skal have hjælp på den ene eller anden måde. Måske du skal snakke med din familie. Måske du skal snakke med en psykolog. Sidst nævnte kan være den bedste hjælp for dig. Du kan snakke med PsykologNord, som er en psykolog uden ventetid. Du kan læse mere her for at få kontakt til en psykolog i Odense. PsykologNord har dog også psykologer i Aarhus og Aalborg.