Sådan bevarer du dit ungdommelige udseende

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

At virke ung er et synonym for succes, energi og godt liv. Så længe der har været civilisationer, har der også eksisteret kosmetik. Og hvad er kosmetik? Det er i grund og bund kunsten at skabe og bevare et ungdommeligt udseende.

Men hvorfor er det egentligt så vigtigt for os at virke ung, selv når vi ikke længere er det?

Som barn har du garanteret ønsket dig at være ældre. De store søskende eller venner måtte gøre ting du ikke måtte. Og de voksne måtte gøre alt! Så selvfølgelig kunne det ikke gå stærkt nok med at bliver voksen. Men så snart du er det, mister det sin charme. Nogle mennesker begynder allerede at jagte ungdommen mens de stadig er teenagere. Især piger. Men kosmetik begrænser sig helt sikkert til piger og kvinder. Tværtimod, den stærkeste vækst indenfor branchen sker med kosmetiske produkter og ydelser til mænd.

Ja, også mænd er begyndt at bruge botox. Fordi det er lige så vigtigt for mænd at virke ung og succesfuld som det er for kvinder.

Et ungt udseende udstråler energi

Unge mennesker er mere energiske end gamle. Vi bliver ældre fordi vores celler bliver trætte. De fornyer sig jo hele tiden. Laver kopier af sig selv, genopfinder sig, og i gennemsnit har du fået en hel ny krop for hvert 7. år. Så længe tager det for alle din krops celler at forny sig selv. Men den konstante fornyelse har sin pris.

En celle fornyer sig ved at lave en kopi af sin DNA. Det er cellens byggeplan. Men på samme måde som der sniger sig fejl i når du laver mange kopier på kontorets kopimaskine, så sker der fejl når en celles DNA kopierer sig selv. Med tiden bliver der flere og flere fejl og kopierne bliver dårligere. I sidste ende kan vores celler slet ikke forny sig selv mere, og så dør vi af alderdom.

Kosmetik er mere end at male facaden

Tidligere kosmetik har mest beskæftiget sig med noget der kan sammenlignes med facademaling. Make-up, parykker, falske tænder, alle disse ting er med til at genoprette en facade der virker ung og frisk. Men med tiden har det udviklet sig til meget mere.

Moderne kosmetik bygger på videnskabelig forskning og landvindinger indenfor medicin og molekylærbiologi. Vi har afkodet meget af aldringsprocessen og kan nu direkte gribe ind i processen. Det gør vi ved at tilføje stoffer som hjælper cellerne med at holde sig unge og forbedre kopierne.

En anden populær metode er at skrælle gammelt og dødt hud væv af. Her bruges bl.a. botox.

Nyd det med omhu

Botox kan du få frit på Internettet. Men det bør komme med en advarsel som ”prøv ikke dette derhjemme”. Botox er ikke noget du bør lege eller eksperimentere med. En Botox behandling skal helst overlades til professionelle, ellers kan det gå galt. Med en Botox behandling hos Cerex kan du være sikker på, at du er i de bedste professionelle hænder. Det er din bedste garanti for, at du kan bevare dit ungdommelig udseende.