Sådan forbereder du din hud til sommeren

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sommeren er en af de årstider der er rigtig hård ved huden. Mange oplever også problemer om vinteren på grund af den hårde vind og den kan da også have store konsekvenser for din hud. Men hvis du befinder dig meget ude i solen om sommeren og særligt hvis du tager sydpå så er solen meget skarp og din hud er ikke forberedt på det store chok det er. Derfor er der en række ting som du kan gøre for at forberede dig selv og din hud på den varme den vil modtage om sommeren. Hvis du godt kan lide at ligge og slikke sol, så er der også gode nyheder for det her vil være med til at du nemmere og hurtigere kan blive rigtig lækker brun når du skal sidde ude i dine lækre havemøbler i haven.

Solcreme

Du har helt 100 hørt det her før, men det kan ikke understreges nok hvor vigtigt solcreme er for din hud når du er udenfor. Bare rolig du vil stadig blive brun selvom du bruger solcreme. Du vil endda få en mere naturlig og afrundet farve end hvis du ikke bruger. Samtidig har du større risiko for at skalle hvis du ikke bruger solcreme og dermed ryger alt den farve du har kæmper så hårdt for

Fugt

Det vigtigste for huden når den bliver så udsat er fugt. Det vil sige at du gerne flere gange om dagen skal sørge for at give din hud fugt. Det gør at den hurtigere kan reparere sig selv og at du vil være klar til at skinne ved poolen

Skygge

Endda et vigtigt punkt som du nok har hørt før. Men skygge vil beskytte din hud. Igen siger jeg det, bare rolig du skal nok blive brun selvom du befinder dig i skyggen. En af de bedste ting du kan gøre for din hud, er derfor også at anskaffe dig en parasol som denne, og opholde dig der, når solen er skarpest. Du  vil stadig få den lækre farve selvom du holder dig i skyggen..