Sådan plejer du din hud om vinteren

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ønsker du at have flot og sund hud, hele året rundt? Kravene til vores daglige hudpleje ændrer sig, i takt med årstidernes skiften. De kolde dage om vinteren præsenterer en unik udfordring for vores hud, som vi bliver nødt til at pleje hensigtsmæssigt. Her får du et par tips til, hvordan du kan tilrettelægge din hudpleje til vinter.

Giv din hud masser af fugt

Det bedste man kan gøre for sin hud om vinteren er at sørge for, at den er ordentligt fugtet. Vinterens kolde luft bidrager til, at din hud tørrer hurtigere og mere ud. Det kan give kløe og irriteret hud. Derfor er det vigtigt, at du renser og fugter din hud om morgenen, så den er forberedt på dagen. Du kan også supplere med en fugtgivende ansigtsmaske, som du kan sove med om natten. Så kan du være sikker på, at din hud er tilpas fugtet, når du står op. Når det angår fugtende dagcreme, er det stadig vigtigt, at du anvender en, der passer din huds behov. Du behøver ikke nødvendigvis investere i en federe dagcreme, hvis ikke din hud tager godt imod det.

Anvend en selvbruner

Hvis du ønsker at beholde den brune glød, din hud får om sommeren, kan du med fordel anvende en selvbruner. Eksempelvis kan du gøre brug af Vita Liberata selvbruner, der er økologisk, blid mod huden og som ikke har den typiske duft, som selvbrunere ofte har. Vil du gerne holde din hud brunere og glødende på en mere diskret facon, kan du overveje om en bronzer er noget for dig. Vita Liberata har desuden hudplejende selvbrunere i mange typer, eksempelvis serummer og mousser. Med en god selvbruner kan du bibeholde en flot og glødende hud om vinteren.

Husk stadig solcremen

At bære solcreme i dagtimerne er en stensikker vej til, at din hud bliver beskyttet og derved ældes bedre. Solens stråler udgør nemlig en trussel mod den stramme og flotte hud vi bærer i ungdommen. At beskytte huden med solcreme gør, at vi kan holde os yngre i længere tid. Selvom solen ikke er nær så meget fremme om vinteren, bliver vi stadig udsat for dens stråler. Derfor er det vigtigt at du bærer solcreme hver gang du opholder dig udenfor. Gør det til en vane at tage solcreme på, som det sidste led i din daglige hudpleje. Med hensigtsmæssig hudpleje kan vi skåne huden og holde os yngre.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.