Sådan spiller undertonen i din hud en rolle

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Alle menneskers hud er helt unik, det åbenlyse vi kan se, med det blotte øje, er at vi alle har forskellige hudfarver, teksture og typer af hud. Men hvad de færreste mennesker er klar over er, at vi alle sammen også har forskellige undertoner i vores hud. Har du nogensinde undret dig over hvorfor nogen farver simpelthen ikke ser godt ud på dig, eller hvorfor noget make-up ikke matcher din hud overhovedet, selvom selve farven er rigtig? Svaret er at finde i din undertone, overordnet set er der tre forskellige undertoner i huden, der er den kolde som fremstår rødlig, den varme som er mere gullig, og til sidst den neutrale som er en blanding af de to overstående.

Find din egen undertone

Det er i virkeligheden utroligt simpelt at bestemme sin egen undertone i huden. En tommelfingeregel siger at du skal se på dine blodåre. Hvis dine blodåre ser grønne ud, vil du ofte besidde en varm undertone i huden. Har du derimod mere blålige blodåre, er chancen for du har en kold undertone langt mere sandsynligt. Til sidst har vi den gode blanding, hvis dine blodåre ser både blålige og grønlige ud, vil du oftest have en neutral undertone.

Tøjets farve spiller en rolle

Når du har bestemt din undertone, kan du begynde at overveje, hvilke farver der bedst spiller sammen med din hud. Det kan være en god ide at tænke lidt over, farven på det tøj du køber, så din hudtone og tøjfarve supplerer hinanden, heldigvis findes der online massere hjemmesider med tøj i alverdens farver, fx på Gozzip tøj. Her er det værd at vide at folk med en varm undertone i huden, generelt ser flatterende ud i mere brændte farver såsom orange, brun og rød. Mens folk med en kold undertone, ser godt ud i hvid, grå, navy osv.