Skab en stemning af spa på dit badeværelse

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kender du det med en stresset hverdag, hvor du knap nok har tid til at trække dig tilbage og få noget ro? Så har du måske før hørt, at du skal booke dig selv et spaophold, en massage, en tur til negletekniker eller andet. Men det får du bare aldrig gjort. Hvis du i stedet kan sørge for at få skabt en stemning af spa på dit badeværelse, vil du kunne hjemmespa i ny og næ, hvilket er langt mere tilgængelig.

Skab spastemning med pynt

Hvis du vil gøre dit badeværelse mere lækkert at træde ind på, kan du pynte med op eksempelvis en bademåtte og fine billeder. Desuden giver stearinlys, planter og duftpinde for alvor en lækker stemning. Især hvis du kombinerer de grønne planter med detaljer af lyst træ. Find f.eks. knager eller en sæbedispenser af lyst træ. Placer nogle grønne planter rundt omkring og se hvad det gør for rummet. Hvis du er til et større projekt og dit badeværelse trænger, kan du også købe et

nyt bad her.

Stil dine produkter flot frem

Dine hudplejeprodukter, hårprodukter og neglelakker står garanteret gemt væk nede i skufferne. Hvis du finder en flot marmorplade eller noget lignende og sætter dine yndlingsprodukter flot frem på den, vil det få det til at se langt mere eksklusivt og lækkert ud. Det vil give dig mere lyst til at bruge dem også.

Hold hjemmespa

Når først dit badeværelse er blevet rigtig fint og hyggeligt, er du klar til at holde hjemmespa. Tag dig et langt varmt bad, hvor du giver dig selv tid til at bruge en hårmaske og ansigtsmaske. Sæt dig og ordn dine negle, så de bliver fine. Det kan du gøre imens du har fødderne i fodbad med en lækker fodsalt i. Efter sådan en omgang vil du helt sikkert føle fornyet energi.