Solcreme til ferie sydpå

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal I sydpå på ferie? Måske I ikke har planlagt hvor I skal hen endnu. Et sted som bliver mere og mere populært er Italien. Der er godt vejr, lækker mad og vin, flot natur og seværdigheder. Hvis du overvejer at skulle til Italien, så kan du se mere her, hvor du kan leje ferieboliger forskellige steder. Vi rejser ofte sydpå for netop at få noget lækkert varmt vejr, så vi kan sole os i sydens sol.

Hvad skal du være opmærksom på?

Du har sikkert hørt det hundrede gange. Alligevel sker det igen og igen, at vi bliver forbrændt fordi vi ikke får nok solcreme på. Du skal huske at købe en solcreme som både beskytter mod UVA og UVB stråler. UVA-stråler påvirker hudens elasticitet og kan give rynker og læderagtig hud. UVB-stråler kan give solskoldning. Derfor er det vigtigt at være beskyttet mod begge dele. Ikke mindst for at mindske chancen for hudkræft.

Er din solcreme svær at smøre ud?

Nogle solcremer kan være svære at smøre ud og man kan ende med at se meget hvid ud, hvis man ikke gør en stor indsats for at smøre det korrekt ud. Grunden til dette er, at din solcreme indeholder et (eller flere) fysiske filtre. En solcreme kan også indeholde et kemisk filter, som ikke gør huden hvid. Det er en smagssag hvad man er til. Jeg anbefaler klart, at du vælger en solcreme som indeholder både fysisk- og kemisk filter for at sikre dig bedst mod solens stråler.

Beauté Pacifiques solcreme gør netop dette. Indeholder flere forskellige filtre, så man virkelig er beskyttet mod både UVA, UVB samt de frie radikaler. Derudover formindsker denne solcreme også de solskader, som du tidligere har fået, som nedbryder og ælder huden. Det er dog vigtigt, at du lader cremen trænge helt ind inden du tager tøj på for at undgå pletter på tøjet.