Sund mad giver sund hud

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi snakker meget om hvad vi smører på vores hud udefra. Hvilke former for rens, serum, creme osv. kan vi bruge for at få en flottere hud. Vi vil gerne have en hud, der har udstråling og uden nogen former for urenheder. Sandheden er bare, at vores hud bliver påvirket af vores kost i meget høj grad.

Vores kost har faktisk meget større indvirkning på vores hud end alverdens hudpleje har. Derfor er det vigtigt både at spise sund og nærende kost samtidig med at drikke rigeligt med vand, så du kan få udskilt dine affaldsstoffer.

Hudpleje har selvfølgelig også en indflydelse på din hud, men hvis du virkelig plejer din hud og alligevel ikke oplever nogen resultater, så kan det skyldes det du putter i munden. Derfor skal du overveje om du virkelig gerne vil have en pænere hud for så kan du være nødsaget til at fjerne nogle af de usunde fødevarer.

Det betyder ikke, at du aldrig må spise noget usundt, men du kommer langt med en sund og nærende kost. Altså grønsager og magert kød. De er også vigtige med de sunde former for fedt, som du kan få fra eksempelvis laks eller avokado. Blot tænk på, at med hudpleje kan du nå langt, men du kan ikke nå hele vejen.

Sund kost i varmen

Når det bliver varmere, så vil mange af os gerne grille. Meget af den mad vi griller er ikke ligefrem det sundeste, men det behøver ikke være sådan. Du kan sagtens hygge dig med sund grillmad, så det ikke påvirker din hud negativt. Du kan grille kylling og andet magert kød samt grønsager, som bliver virkelig lækkert på grillen og som stadig er sundt. Hvis I skal hygge ekstra, så kan I grille det over et bål, så I skaber en rigtig lejr stemning. Du kan købe bål- og grillpladser her.