Tag med veninder på tøsetur

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som kvinde har du selvfølgelig behov for masser af selvforkælelse. Du skal passe på dig selv og gøre som du har fortjent du, du løfter trods alt en stor byrde i familien ved at være bindeledet mellem alle parter og samtidig også passer dit fuldtidsarbejde.

Derfor synes vi her på redaktionen at du skal samle dine bedste veninder og tage en rigtig tøsetur i forlænget weekend. Enten kan i vælge at tage på et spaophold hvor i ikke skal tænke på noget eller i kan vælge at tage i f.eks. et luksussommerhus som i kan læse mere om her, sådan et sted er tingene mere på jeres egne præmisser og i beslutter hvad i har lyst til at spise og hvad i har lyst til at lave.

Med en forlænget weekend væk efterlader man selvfølgelig manden derhjemme med opgaverne og børnene, men mon ikke han lige overlever de dage væk. Denne her tur er jo trodsalt med til at give dig energi så du kan blive ved med at klare alle de opgaver du står for derhjemme. Det kan endda også være at han kan få syn for sagen for hvor meget du egentlig klare når du ikke er hjemme er par dage.

Når i er afsted så er det vigtigt at i tager jer god tid til at forkæle jer selv. I kan give jer selv den helt store wellness tur så i kommer tilbage fuldstændig afslappet og nærmest som et nyt menneske. Det kan selvfølgelig også give jer ny energi i jeres arbejdsliv hvor i måske vil opleve at i kommer til at lave mere efter i har været på turen.

Det er også en god måde at få skabt et frirum for jer kvinder hvor i kan få snakket om alle de ting der går og irritere jer i jeres dagligdag, i står helt sikkert ikke alene med jeres problemer.