Træt af trist og grå vinterhud?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når solens stråler bliver skiftet ud med kulde og blæst, bliver vores hud ofte mere tør og rød. De fleste hudtyper har brug for mere kærlighed om vinteren, end om sommeren. Selv en fedtet hud har brug for fugt og beskyttelse, mod den hårde vinter. De fleste synes også bedre om udseendet på deres hud, om sommeren end om vinteren.

Den ekstra kulør vi får fra solen, mindsker rødme og tørre mange urenheder ud. Men der er mange ting, du selv kan gøre for, at din hud kommer godt igennem vinteren. Hudplejeprodukter af høj kvalitet, gør en kæmpe forskel for din hud. Du slipper derfor, for en trist og grå vinterhud.

Vælg hudpleje af høj kvalitet.

Det er vigtigt, når du vil passe på din hud, at du vælger gode hudpleje produkter. Specielt huden i dit ansigt, som er meget tynd og fin, har brug for gode produkter. Dernæst skal du udvikle en god hudpleje rutine. Gerne morgen og aften. Du skal også huske, at fjerne din makeup, hver eneste dag. Det gør en verden til forskel for din hud og dine porer.

Nu sidder du måske og tænker, ”jamen, der er jo så mange forskellige mærker at vælge i mellem? Hvordan ved jeg, hvad der er godt?”. Først og fremmest, ja, der er rigtig mange forskellige mærker at vælge imellem. Der findes også rigtig mange gode mærker. Her skal blandt andet Dermalogica nævnes. Rigtig mange kosmetologer sværger til Dermalogica og med god grund. De laver produkter til alle hudtyper og til hele din hudpleje rutine og er absolut topkvalitets produkter.

Hvilke Dermalogica produkter skal du vælge?

Du skal starte med at finde din hudtype. Har du tør hud, fedtet hud, uren hud? Er store pore din bekymring eller er rynker din værste fjende? Når du ved hvilke problemområder du har, så kan du gå i gang med at sammensætte dine hudplejeprodukter.

Først skal du bruge en god rens. Den bruger du morgen og aften. Dernæst efterfulgt af din skintonic. Efter skintonic, skal du bruge en serum. Til sidst slutter du af med din creme. Derudover er ansigtsmaske en gang om ugen, også en god ide. Følger du denne rutine, opnår du hurtigt forbedringer i din hud. Allerede efter få uger, vil du kunne se forskel. Du kan finde alle dine Dermalogica produkter her.