Tre måder at fjerne hår på

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du kvinde? Så kender du helt sikkert udfordringen med at skulle fjerne hår på uønskede steder. For det kan tage lang tid, være besværligt og endda også meget tidskrævende. I denne artikel skal vi kigge nærmere på, hvilke muligheder du har for at fjerne hår – og hvilke fordele og ulemper, der er forbundet med de forskellige metoder.

 

Den klassiske: Skraberen

 

Åh ja, denne kender vi alle. Skraberen er meget alsidig og kan bruges på en række forskellige områder. Derudover er den velkendt. Dette er nok de to største fordele ved denne metode. Der er desværre også ulemper forbundet hermed. Skal du være nybarberet ofte, så skal du meget ofte bruge skraberen – fx i badet, og det kan godt tage meget lang tid, når du måler det på ugebasis. Derudover er der også to ting omkring forbrug, du skal være opmærksom på. For det første belaster det klimaet, at der skal plastik i omløb; for du er nødt til at skifte din skraber i ny og næ, især barberbladet. Men det koster også for din økonomi, fordi det er dyrt ikke blot at købe skraber, men også udstyr, cremer, skum mv.

 

Den moderne: Permanent hårfjerning

 

Men der er også kommet noget relativt nyt i forhold til hårfjerning. Det er nemlig permanent hårfjerning. Det er en behandling, som foretages på klinikker og private hospitaler. Som navnet indikerer, er formålet selvfølgelig, at man får fjernet hår fra de ønskede områder, så de ikke kommer igen lige foreløbig. Behandlingen foregår ganske billigt, så du kan faktisk spare penge, hvis du sammenligner med skraberen. Derudover sparer du også tid, idet du ikke længere (næsten) dagligt skal foretage dig noget for at fjerne hår. Der er derfor store fordele forbundet hermed. Der er selvfølgelig også visse ulemper, men det kan du blive rådgivet meget mere om af de eksperter, der sidder klar til at hjælpe dig. Som eksempel kan nævnes, at ikke alle kan få permanent hårfjerning, fx ikke gravide.

 

Den velkendte: Voks

 

Og nu kommer vi til den måske mest kontroversielle: Voks. For det kan nemlig gøre ganske ondt at få denne type behandling til at fjerne sine hår med. Dog er den meget effektiv og endda også hurtig. Der er selvfølgelig stadig et behov for, at du får det gjort med jævne mellemrum, såfremt du ønsker at fjerne hår på bestemte områder på mere fast basis.