Undgå at stresse i juletiden: Det kan påvirke din hud

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

December er lige om hjørnet, og det betyder, at det er tid til julegaveindkøb, julebag, madlavning med videre. Der er rigtig mange, der går ned med stress i denne tid – måske kan du selv nikke genkendende til julestress? Men vidste du, at stress i juletiden kan påvirke din hud negativt? Heldigvis findes der et par gode tips til, hvordan du kan undgå at stresse i juletiden og bevare din hud.

Planlæg dine julegaveindkøb

Noget der især kan slå pusten ud af de fleste i juletiden, det er julegaveræset. Du kan komme udenom stressen her ved at påbegynde dine julegaveindkøb i god tid. Find ud af, hvad du vil give i julegave til din mand og resten af din nærmeste omgangskreds. Når du har det på plads, kan du gå i gang med at købe ind – i god tid vel at mærke.

Der er et par fordele ved at købe julegaver i god tid:

  • Du undgår meterlange køer.

  • Du slipper for at kæmpe dig igennem enorme masser af mennesker i butikkerne.

Forkæl dig selv med behandlinger

Kan du mærke julestressen komme snigende, så er det med at handle, inden det er for sent. Det kan du gøre ved at skrue ned for tempoet og forkæle dig selv for eksempel i form af ansigtsbehandlinger. Din hud vil elske dig for det, særligt i denne tid der har tendens til at påvirke din hud i den negative retning.

Pas på din hud

Hvis du gerne vil undgå, at din hud bliver påvirket i juletiden af stress og masser af fed mad, så handler det i bund og grund om, at du skal passe godt på din hud. Det kan du eksempelvis gøre ved at huske at fjerne makeuprester, drikke masser af vand samt benytte en ansigtsmaske fra tid til anden.