Vælg de rigtige parfumer

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes nok ikke mange, der ikke gerne vil dufte dejligt. Parfumeindustrien er da også et kæmpe milliardforetagende, hvor der hvert eneste år sælges millioner og atter millioner af eau de toiletter og parfumer verden over. De store modehuse laver den ene smukke reklame efter den anden, der giver os lyst til at dufte som de kendte. Det er dog langt fra alle parfumer, der er lige gode for vores hud. Mange er nemlig fyldt med tilsætningsstoffer, parabener og ting der kan give allergiske reaktioner, hvis man er uheldig.

Mange tænker meget over, hvilke cremer de bruger på deres hud, og sørger for at vælge økologiske, bæredygtige og naturlige. Effekten af disse blegner dog en smule, hvis man efterfølgende tager et par sprøjt velduftende parfume på, der er fyldt med alle de stoffer, man netop har prøvet at undgå. Mange ved godt, at der er giftige ting i en stor del af de produkter der findes på markedet, men har accepteret dette for duftens skyld.

Lad vær med at gå på kompromis

Heldigvis findes der da også altarnativer, der er helt uden disse giftige stoffer, og som laves naturligt. En af disse er Clean Parfume (som kan købes her). Som navnet antyder er det rent, og indeholder ikke hverken sulfater, eller kunstige farvestoffer og er samtidig fri for parabener. For at pleje sin gode samvittighed, er den heller ikke testet på dyr.

I takt med at der er kommet større og større fokus på området, er der også flere og flere producenter, der kommer med disse typer af dufte. Hvor du kan komme til at dufte dejligt, uden at vide at det du dufter af rent faktisk potentielt kan skade dig.